LID WORDEN

Enkel dierenartsen en laatstejaars studenten diergeneeskunde kunnen lid worden .

Om te starten dien je je eerst te registreren via de knop aanmelden / registreren. Online kan het lidgeld dan voldaan worden via je account. Leden van een groepspraktijk dienen zich individueel te registreren en een account aan te maken. De verantwoordelijke van de praktijk kan dan leden toevoegen aan de groep.

Je bent lid van 1 januari tot 31 december, en dit voor de prijs van  90 euro indien je inschrijft voor de eerste bijscholing. De collega’s die eind 2023 lid werden in functie van de avond over de nieuwe wachtdienstregeling en hiervoor 90 euro betaalden, zijn automatisch lid voor 2024.

Studenten en pas afgestudeerde collega’s, bestuurs- en ereleden hoeven geen lidgeld te betalen.

Het lidgeld omvat de gratis bij te wonen lessen in het voorjaar  ( zie agenda) alsook de nieuwjaarsreceptie.  De algemene vergadering in juni wordt opgeluisterd door een interessante spreker met een culinair extraatje.

We bezorgen een herinneringsmail ongeveer een week vóór elke les. Eens ingeschreven, kan je enkele dagen vooraf de nota’s online vinden. Attesten voor het bijwonen van de lessen kunnen enkele dagen nadien via de website afgedrukt worden of digitaal opgeslagen.

In het najaar is er een lessenreeks van 3 bijscholingsactiviteiten voorzien voor de kleine huisdierpractici. bij Deze zijn wel tegen betaling bij te wonen.

In het begin van het jaar houden we eraan je uit te nodigen op een bijzondere activiteit, bijvoorbeeld een nieuwjaarsreceptie met alles erop en eraan.

Dankzij onze sponsors kunnen wij deze activiteiten aanbieden aan democratische prijzen waarvoor onze welgemeende dank!