NIEUWS

Bijscholingen 2023

Op donderdag 23 maart starten we met onze eerste bijscholing. Aftrappen doen we deze keer met praktijkmanagement. Zowel dierenartsen als hun assistenten zijn welkom! Catharine Stuer komt ons wijzer maken over management van de dierenartsenpraktijk in crisistijden met een focus op prijsverhogingen en klantcommunicatie. Ook andere relevante onderwerpen zoals de opkomst van inkoopgroepen komen aan bod.

Op donderdag 20 april is dan de beurt aan de bijzondere huisdieren. Dieter Everaert voorziet een avond vol interessante cases. Uiteraard zorgt hij voor praktijkgerichte gevallen.

In het najaar voorzien we voor de kleine huisdieren een 3-delige lessenreeks over thorax met Ingrid Putcuyps en Kris Gommeren als lesgevers . Voor paarden is er een avond vol cases uit en voor de praktijk. Voor rund wordt ook nog gewerkt aan een programma.

Je ziet, een programma vol interessante bijscholingen. Reden genoeg om ook dit jaar weer lid te worden van de Kempense! Het concept en de locatie blijven hetzelfde, het uur schuift een beetje op. We starten voortaan om 19.30h ipv 20.30h. Hopelijk kunnen we zo nog meer collega’s overtuigen om naar onze gezellige avonden te komen.

Hopelijk tot op één van onze bijscholingen,

Katelijne, Nelly, Veerle, Anne-Marie en Ben