NIEUWS

 

Een nieuwe lente, een nieuw geluid ; kom uit je winterslaap! Ga sporten!

voetballers en fietsers gevraagd

 

Groot-debat-over-de-toekomst-van-de-Orde-verslag (1)

Interregionale Dierenartsenkring7567Flyer29052019 corrected

Het Verslag Toekomstgesprekken schetst een beeld van de huidige NGROD, en de verwachtingen die we mogen en moeten stellen. Het werd opgesteld door BeConsult, een bedrijf dat training en coaching, en bemiddeling in conflictsituaties aanbiedt.

Verslag Werkgroep Toekomst NGROD jan-feb 2019

Structuur en werking van de Orde, met duiding van de verschillende afdelingen

Orde der dierenartsen structuur en werking

Hoe kwam het rapport BECONSULT tot stand, wat was de aanleiding.

BeConsult onderz. NGROD

 

In het grijze gebied onderaan rechts de pagina kan u een link aanklikken naar de activiteiten van “Alle Dierenartsenkringen”

– Er is in de Handleiding een aanpassing gebeurd met info voor de registratie van een groepspraktijk. Ook de “aanmelden/registreren” pagina werd daarvoor bijgewerkt.

Probleem met inschrijven voor een les of afdrukken attest? Volg de Handleiding via de balk hierboven. Er is een link toegevoegd met screenshots voor het inschrijven  voor een evenement.

– Via de knop ” mijn geschiedenis” kan u documentatie terugvinden over een bijgewoonde les.  Klik op “meer info” naast de les. Op de volgende pagina naar beneden scrollen tot “download bestand.  De info blijft 1 maand beschikbaar voor wie zich via de website inschreef voor de les.

Als u het lidgeld nog niet betaalde kan u zich nu registreren en betalen. Even later kan u zich terug aanmelden en inschrijven voor de volgende les.

Voor de collega’s die lidgeld betaalden via overschrijving :  gelieve u nu aan te melden en te registreren zonder  (nogmaals) te betalen. Wij passen uw betaling aan, ook voor promotie 2018. Zodra dit gebeurd is kan ook u zich inschrijven voor een activiteit.