NIEUWS

Informatiepagina over de Dierenarts en COVID:

https://www.favv-afsca.be/professionelen/publicaties/mededelingen/covid19/dieren.asp#activiteiten

 

 

Wat het lidgeld betreft : wie in 2020 lidgeld betaald heeft wordt voor 2021 vrijgesteld van betaling en blijft op de ledenlijst geregistreerd tenzij u zich via het contactformulier afmeldt. Ook de gepromoveerden van de lichting 2020 kunnen gratis lid worden mits aanmelding via het contactformulier.

Voor het jaar 2022 wordt terug lidgeld gevraagd, dit bedraagt 70 euro voor een jaar. Daar de tarieven van sprekers, zalen en catering gestegen is was een verhoging noodzakelijk.

Zo u ondanks betaling van lidgeld in 2022 toch niet op de website geraakt zonder betaling graag een seintje om dit te regulariseren.

Voor de collega’s  – niet leden 2021 – die lidgeld betalen via overschrijving :  gelieve u nu aan te melden en te registreren zonder  (nogmaals) te betalen. Wij passen uw betaling aan, ook voor promotie 2021. Zodra dit gebeurd is kan ook u zich inschrijven voor een activiteit.

Het bestuur KDK

  • Graag maken we u attent op een website over oncologie. Collega Laetitia Cicchelero en het Belgisch KankerFonds voor Dieren en dierenartsen actief in oncologie stelden een neutrale, informatieve website over kanker bij dieren op voor hondeneigenaars:       www.oncowaf.be  

In het grijze gebied onderaan rechts de pagina kan u een link aanklikken naar de activiteiten van “Alle Dierenartsenkringen”

– Er is in de Handleiding een aanpassing gebeurd met info voor de registratie van een groepspraktijk. Ook de “aanmelden/registreren” pagina werd daarvoor bijgewerkt.

Probleem met inschrijven voor een les of afdrukken attest? Volg de Handleiding via de balk hierboven. Er is een link toegevoegd met screenshots voor het inschrijven  voor een evenement.

– Via de knop ” mijn geschiedenis” kan u documentatie terugvinden over een bijgewoonde les.  Klik op “meer info” naast de les. Op de volgende pagina naar beneden scrollen tot “download bestand.  De info blijft 1 maand beschikbaar voor wie zich via de website inschreef voor de les.

Als u het lidgeld nog niet betaalde kan u zich nu registreren en betalen. Even later kan u zich terug aanmelden en inschrijven voor de volgende les.