NIEUWS

 

 

Sfeerfoto tijdens de les van 12 december :”Epigenetica, belang van voeding voor gezondheid en productie” door Dr. Geert Hoflack .

 

 

voetballers en fietsers gevraagd

Inschrijven is nog steeds mogelijk via kempensedierenartsen@gmail.com of via het contactformulier. De tocht van ongeveer 55 km zal op zondag 17 mei 2020 doorgaan. Voor wie al wanhoopt bij de afstand : ook elektrische fietsen mogen erbij.

 

Het FAVV zoekt nieuwe krachten onder de zelfstandige dierenartsen voor diverse taken. Klik op onderstaande regel bij interesse.

2020_01_31_Oproep_DA_NL[18174]

In het grijze gebied onderaan rechts de pagina kan u een link aanklikken naar de activiteiten van “Alle Dierenartsenkringen”

– Er is in de Handleiding een aanpassing gebeurd met info voor de registratie van een groepspraktijk. Ook de “aanmelden/registreren” pagina werd daarvoor bijgewerkt.

Probleem met inschrijven voor een les of afdrukken attest? Volg de Handleiding via de balk hierboven. Er is een link toegevoegd met screenshots voor het inschrijven  voor een evenement.

– Via de knop ” mijn geschiedenis” kan u documentatie terugvinden over een bijgewoonde les.  Klik op “meer info” naast de les. Op de volgende pagina naar beneden scrollen tot “download bestand.  De info blijft 1 maand beschikbaar voor wie zich via de website inschreef voor de les.

Als u het lidgeld nog niet betaalde kan u zich nu registreren en betalen. Even later kan u zich terug aanmelden en inschrijven voor de volgende les.

Voor de collega’s die lidgeld betaalden via overschrijving :  gelieve u nu aan te melden en te registreren zonder  (nogmaals) te betalen. Wij passen uw betaling aan, ook voor promotie 2019. Zodra dit gebeurd is kan ook u zich inschrijven voor een activiteit.