NIEUWS

Wegens de coronapandemie kunnen we voor dit jaar voorlopig geen datums voor activiteiten vastleggen. De Agenda met een voorlopige opsomming van activiteiten voor 2021 staat bijna op punt. We overwegen eventueel online lessen te organiseren.

Wat het lidgeld betreft : iedereen die in 2020 lidgeld betaald heeft wordt voor 2021 vrijgesteld van betaling en blijft op de ledenlijst geregistreerd tenzij u zich via het contactformulier afmeldt. Ook de gepromoveerden van de lichting 2020 kunnen gratis lid worden.

  • Graag maken we u attent op een website over oncologie. Collega Laetitia Cicchelero en het Belgisch KankerFonds voor Dieren en dierenartsen actief in oncologie stelden een neutrale, informatieve website over kanker bij dieren op voor hondeneigenaars:       www.oncowaf.be  

In het grijze gebied onderaan rechts de pagina kan u een link aanklikken naar de activiteiten van “Alle Dierenartsenkringen”

– Er is in de Handleiding een aanpassing gebeurd met info voor de registratie van een groepspraktijk. Ook de “aanmelden/registreren” pagina werd daarvoor bijgewerkt.

Probleem met inschrijven voor een les of afdrukken attest? Volg de Handleiding via de balk hierboven. Er is een link toegevoegd met screenshots voor het inschrijven  voor een evenement.

– Via de knop ” mijn geschiedenis” kan u documentatie terugvinden over een bijgewoonde les.  Klik op “meer info” naast de les. Op de volgende pagina naar beneden scrollen tot “download bestand.  De info blijft 1 maand beschikbaar voor wie zich via de website inschreef voor de les.

Als u het lidgeld nog niet betaalde kan u zich nu registreren en betalen. Even later kan u zich terug aanmelden en inschrijven voor de volgende les.

Voor de collega’s niet leden 2020 die lidgeld betalen via overschrijving :  gelieve u nu aan te melden en te registreren zonder  (nogmaals) te betalen. Wij passen uw betaling aan, ook voor promotie 2020. Zodra dit gebeurd is kan ook u zich inschrijven voor een activiteit.